Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σεμινάρια Απεντομώσεων - Μυοκτονιών


Το Πανελλήνιο Σωματείο Ιδιωτικά Απασχολούμενων Εποπτών Δημόσιας Υγείας μέσα στα πλαίσια διαρκούς επιμόρφωσης των μελών του, πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάρια σχετικά με τις Απεντομώσεις – Μυοκτονίες.



Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο επιστήμονα που ασχολείται ή που επρόκειτο να ασχοληθεί με το αντικείμενο της αντιμετώπισης επιβλαβών οργανισμών στο αστικό περιβάλλον. Στόχος της εκπαίδευσης είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων, προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να είναι ικανός άμεσα να τις εφαρμόσει στην πράξη.



Το κόστος του κάθε σεμιναρίου για τα μέλη του Σωματείου ανέρχεται στα 15€, ενώ όσοι εκπαιδευόμενοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες το κόστος είναι 50€. Σε όσους δεν είναι μέλη του Σωματείου, το κόστος είναι 30€ και 100€ αντίστοιχα. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι με τη λήξη των σεμιναρίων θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

           

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους, καθώς και τις ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρονται στο e-mail του Σωματείου (pasiaedy@yahoo.gr) έως τρεις (3) ημέρες νωρίτερα από την έναρξη του σεμιναρίου που τους ενδιαφέρει.



Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κτήριο του Ε.Κ.Α. (Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β). ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ



Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:





· «Έρποντα Έντομα: κατσαρίδες»

      Εισηγητής: Τρυφωνίδης Α.

Κυριακή9 Οκτωβρίου 10.00 πμ. – 14.00 μμ.



· «Μυοκτονίες»

      Εισηγητής: Τρυφωνίδης Α.

Κυριακή16 Οκτωβρίου 10.00 πμ. – 14.00 μμ.



· «Ιπτάμενα Έντομα: κουνούπια – μύγες - σκνίπες»

Εισηγητής: Παππάς Α.

Κυριακή23 Οκτωβρίου 10.00 πμ. – 14.00 μμ.



· «Παράσιτα: κοριοί – τσιμπούρια – ψύλλοι»

Εισηγητές: Λιερρός Ι. – Πισσάνος Π. – Σιδεράς Π.

Κυριακή13 Νοεμβρίου 10.00 πμ. – 14.00 μμ.



· «Αδειοδότηση Εταιρείας Απεντομώσεων – Εξοπλισμός – Marketing – Κοστολόγηση Υπηρεσιών»

Εισηγητές: Λιώτος Α. - Τρυφωνίδης Α.

Κυριακή20 Νοεμβρίου 10.00 πμ. – 14.00 μμ.